Apartment for rent: no longer available Paul Scholtenweg in Eindhoven

  • 45 m2
  • 2 rooms
  • 26 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Eindhoven. You can contact the advertiser if you have any questions.

GESTOFFEERD 2-KAMER APPARTEMENT, EINDHOVEN (STRIJP).

Orentus Vastgoed verhuurd exclusief dit gestoffeerde 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex in de wijk Strijp. Het appartementencomplex ligt aan het Philips van Lennep park in de groene zone van Eindhoven. Het openbaar vervoer brengt u in korte tijd naar Eindhoven Airport of naar het centrum van de stad.

Voor meer informatie of een bezichtiging stuurt u bij voorkeur een e-mail naar info@orentus.nl. Bellen mag natuurlijk ook: +31 (0)40 -84 86 756 of b.g.g. +31 (0)6 52 54 76 16 (maandag - vrijdag van 89.00 - 18.00 uur). Vraag naar Jeroen.

INDELING
Ingang op de begane grond waar zich het bellentableau, de berging en de brievenbussen bevinden.

EERSTE VERDIEPING
Via een trap bereikt u de ingang van het appartement op de eerste verdieping. Het volledige appartement is voorzien van een moderne donkere laminaatvloer met uitzondering van de wasruimte en bakamer die zijn voorzien van een tegelvloer. De moderne inbouwkeuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: combi magnetron-oven, koelkast, vaatwasser. In de badkamer bevindt zich het toilet, douche en een wastafel met spiegel. De wasmachine in de wasruimte is 1 jaar oud en wordt ter overname aangeboden voor € 200,-

Read more with an subscription!

General information

City Eindhoven
District/Neighbourhood: Lievendaal
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map