Apartment for rent: no longer available De Koppele in Eindhoven

  • 48 m2
  • 3 rooms
  • 20 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Eindhoven. You can contact the advertiser if you have any questions.

Keurig 2-kamer hoekappartement op de 6e verdieping met berging op de begane grond en uitstekende parkeergelegenheid op het complexterrein. Gelegen in de wijk Vaartbroek (Stadsdeel Woensel), op een steenworp afstand van winkelcentrum Vaartbroek en nabij uitstekende voorzieningen en uitvalswegen!

INDELING:

CENTRALE ENTREE & BERGING:
Centrale, afgesloten entree met bellenplateau en brievenbussen. Hal met toegang tot trappenhuis, liftinstallatie en de bij het appartement behorende berging (afmetingen circa 2,49 x 1,53 m).

APPARTEMENT (6E VERDIEPING):
Entree/vestibule met fraaie laminaatvloer die doorloopt in het gehele appartement. Centrale hal met unit intercominstallatie en toegang tot de verschillende vertrekken. Gezellige woonkamer met een prachtig uitzicht en toegang tot het balkon. Open keuken met een keurige keukenopstelling en de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat en afzuigkap. Ruim balkon (circa 6 m²) over de gehele breedte van het appartement.
Fraaie slaapkamer (afmetingen circa 3,59 x 2,00 m) met ruimte voor een grote kastenwand. Grotendeels betegelde badkamer met ligbad met douchegelegenheid, wastafel, toilet, mechanische ventilatie en aansluitingen wasapparatuur.
Meterkast aan de galerij met 4 groepen en een aardlekschakelaar; glasvezel aansluiting aanwezig.

ALGEMEEN:
- Het appartement is praktisch geheel voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen.
- Dit appartement ziet er keurig uit en kan zo worden betrokken door de huurder.
- In 2013 is het appartementencomplex voorzien van mechanische ventilatie units die zorgen voor uitstekende ventilatie in het appartement.
- Huurprijs Euro 1050,-  exclusief servicekosten € 90,= per maand exclusief voorschot voor de stookkosten a € 58,= per maand.
- Uitstekende parkeervoorzieningen op het eigen terrein van het complex. 
- Woonoppervlakte circa 50 m² exclusief circa 6 m² balkon. 

Read more with an subscription!

General information

City Eindhoven
District/Neighbourhood: Vaartbroek
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map