Berekent AppartementEindhoven makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding AppartementEindhoven is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Appartementaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. AppartementEindhoven bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Appartementaanbieders in Eindhoven vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Appartement in Eindhoven. Een Appartementaanbieder kan gratis een Appartement plaatsen in Eindhoven. Huurders kunnen ook gratis een Appartementoproep plaatsen in Eindhoven, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Appartement in Eindhoven, huurders kunnen ook reageren op Appartementen in Eindhoven. Op www.appartementeindhoven.com betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op AppartementEindhoven of te reageren op een advertentie van een Appartement in Eindhoven.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Appartement kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Eindhoven, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Eindhoven kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Appartementaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

AppartementEindhoven raadt je aan om vooraf te vragen aan de Appartementaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je het Appartement afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen