Appartement huren: niet meer beschikbaar Het College in Eindhoven

  • 75 m2
  • 3 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Het appartement is gelegen in het schitterende wooncomplex "medina" in het bruisende stadscentrum van Eindhoven, waardoor alle wenselijke voorzieningen op loopafstand gelegen zijn.

Het royale appartement is op de eerste etage gelegen en beschikt over voldoende raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De ruime woonkamer biedt toegang tot de keuken (2019) en het riante balkon. De nieuwe keuken uit 2019 is voorzien van een koelkast, oven, kookplaat met afzuigkap en veel boven en onderkasten.

Beide slaapkamers zijn aan de voorzijde van het appartement gelegen.
De moderne badkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Naast de badkamer bevindt zich de geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

In het appartement is een inpandige bergruimte aanwezig waar onder andere ook de aansluitpunten voor wasapparatuur en de technische installaties te vinden zijn.

Ruime berging op de begane gronden separate fietsberging.

*Optioneel | verwarmde parkeergarage: met eigen parkeerplaats direct bij de voetgangersuitgang, diverse uitgangen voor zowel auto’s als voor voetgangers met trap en/of lift. Bij de parkeergarage separate ruimte: met containers voor vuil en papier.

Algemeen:
• Deze woning heeft een zgn. sleutelplan: d. w. z. met 1 sleutel de deuren van zowel woning, parkeergarage als berging te openen;
• De gehele woning is afgewerkt met hardhouten kozijnen en isolerende dubbele beglazing;
• Het woonhuis is voorzien van Politiekeurmerk Veilig Wonen, hang- en sluitwerk;
• Er is vloer-, muur- en dakisolatie toegepast;
• De woning is uitgerust met een Airco installatie.

Huurprijs €1.450,- Excl. GWE
Beschikbaar per 01-02-2020
Waarborgsom €1.450,-
Minimale huurtermijn 12 maanden

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Binnenstad
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart