Apartment for rent: no longer available Reguliersdwarsstraat in Eindhoven

  • 52 m2
  • 2 rooms
  • 23 Immediately
  • 26 Certain period
On this page you will find all information of this Apartment in Eindhoven. You can contact the advertiser if you have any questions.

Dit geweldige appartement midden in het culturele en uitgaande centrum van Amsterdam. Zeer geschikt voor twee, drie of vier en overal waar je kijkt je restaurants, clubs, musea, (film) theaters.
Het appartement zelf is groot, schoon en fris, met een goede keuken, een grote badkamer, een zeer comfortabel tweepersoonsbed in de slaapkamer, een mooie bank die wordt ingeklapt in een dubbel bed in de woonkamer, HDMI tv, bluetooth speaker, wifi en al dat. Maar nog belangrijker is de locatie als je het mij vraagt! Zodra je de deur laat je hebt gelijk in het centrum van de prachtige stad Amsterdam.
Tientallen grote restaurants, clubs, bars, kledingwinkels op slechts enkele minuten. Het beroemde Van Gogh en het Rijksmuseum tien minuten te voet, de Bloemenmarkt om de hoek. Grote clubs als Air, NYX, Disco Dolly en Escape op kruipafstand .. Huur een fiets en voelt u zich als een koning rijden over de canalbridges of maak een boottocht over de grachten!
Ik zou deze plek niet te famillies aanraden met jonge kinderen, want het ligt in het midden van het nachtleven van Amsterdam, hoewel in de dag het is rustig!
Het appartement is gelegen op een van de meest beroemde straten van Amsterdam in de buurt van het Rembrandtplein en op de Bloemenmarkt ..
Bij aankomst van de voordeur naar buiten komt u op de straat die je leidt een korte trap en naast de voordeur van het appartement.
Ik zal er zijn om u van harte welkom bij de check-in en u helpen op alle mogelijke manieren en ik ben altijd: is telefonisch bereikbaar.
Maar gij zult geen last van me anders!
Het openbaar vervoer is net om de hoek. Trams, bussen, riksjas, taxi's, fietsen, treinen, wat dan ook. Het is er allemaal ... En Schiphol Airport is een half uur met de trein weg

Read more with an subscription!

General information

City Eindhoven
District/Neighbourhood: Centrum
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: 3

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Internet
Wifi
Private living room
Private balcony
Smoking inside
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Fire alarm
Washing machine
Show on map