Appartement huren: niet meer beschikbaar Reguliersdwarsstraat in Eindhoven

  • 52 m2
  • 2 kamers
  • 23 Per direct
  • 26 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Dit geweldige appartement midden in het culturele en uitgaande centrum van Amsterdam. Zeer geschikt voor twee, drie of vier en overal waar je kijkt je restaurants, clubs, musea, (film) theaters.
Het appartement zelf is groot, schoon en fris, met een goede keuken, een grote badkamer, een zeer comfortabel tweepersoonsbed in de slaapkamer, een mooie bank die wordt ingeklapt in een dubbel bed in de woonkamer, HDMI tv, bluetooth speaker, wifi en al dat. Maar nog belangrijker is de locatie als je het mij vraagt! Zodra je de deur laat je hebt gelijk in het centrum van de prachtige stad Amsterdam.
Tientallen grote restaurants, clubs, bars, kledingwinkels op slechts enkele minuten. Het beroemde Van Gogh en het Rijksmuseum tien minuten te voet, de Bloemenmarkt om de hoek. Grote clubs als Air, NYX, Disco Dolly en Escape op kruipafstand .. Huur een fiets en voelt u zich als een koning rijden over de canalbridges of maak een boottocht over de grachten!
Ik zou deze plek niet te famillies aanraden met jonge kinderen, want het ligt in het midden van het nachtleven van Amsterdam, hoewel in de dag het is rustig!
Het appartement is gelegen op een van de meest beroemde straten van Amsterdam in de buurt van het Rembrandtplein en op de Bloemenmarkt ..
Bij aankomst van de voordeur naar buiten komt u op de straat die je leidt een korte trap en naast de voordeur van het appartement.
Ik zal er zijn om u van harte welkom bij de check-in en u helpen op alle mogelijke manieren en ik ben altijd: is telefonisch bereikbaar.
Maar gij zult geen last van me anders!
Het openbaar vervoer is net om de hoek. Trams, bussen, riksjas, taxi's, fietsen, treinen, wat dan ook. Het is er allemaal ... En Schiphol Airport is een half uur met de trein weg

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 3

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Eigen balkon
Binnen roken
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Rookmelder
Wasmachine
Tonen op kaart