Appartement huren: niet meer beschikbaar Generaal Coenderslaan in Eindhoven

  • 96 m2
  • 5 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Volledig gemeubileerd 5-kamer maisonnette op zeer gunstige locatie in Eindhoven.

Deze mooie en ruime en volledig gemeubileerde 5-kamer maisonnette is gelegen in de Generalenbuurt in Eindhoven. Een groot voordeel van deze centrale locatie is de directe buslijn naar de High Tech Campus in Eindhoven maar ook naar ASML. Daarnaast is het appartement gunstig gelegen ten opzichte van de TU/e en ligt centraal tussen Winkelcentrum Woensel en het centrum van Eindhoven. Ook de uitvalswegen A2 en A50 zijn vanuit deze locatie goed bereikbaar.

De maisonnette is gelegen op de eerste en tweede verdieping. Via de voorzijde maar ook via de zijkant is de maisonnette toegankelijk middels een trap opgang. De kozijnen van de maisonnette zijn recentelijk allemaal vervangen door kunststof kozijnen met HR dubbel glas waardoor er aanzienlijk bespaard wordt op het energie verbruik.

Entree:
Bij binnenkomst komt men in de lichte hal welke rechts toegang geeft tot de ruime en lichte woonkamer en de gesloten keuken, tevens bevindt zich in de hal het toilet en de meterkast.

De woonkamer is zeer licht door de grote raampartijen.

De keuken is uitgerust met alle nodige (inbouw) apparatuur waaronder een gaskookplaat, een afzuigkap, een combinatie magnetron/oven en een koel/vriescombinatie. Via de keuken is er tevens toegang tot het balkon aan de voorzijde van het complex.

In de gang vindt men ook de trap die toegang geeft tot de bovenverdieping van de maisonnette, hierbij komen we uit in een ruime hal welke toegang geeft tot 4 slaapkamers waarvan 2 grote en 2 kleinere en de badkamer. De gehele 2e etage is voorzien van een tapijtvloer.

Aan de voorzijde bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 grote en 1 kleine en hetzelfde geldt voor de achterzijde, ook hier bevinden zicht soortgelijke slaapkamers als aan de voorzijde. De badkamer is gelegen in het midden van de gang en uitgerust met een douche, een wastafel met meubel en hier bevindt zich ook de wasmachine. De badkamer is volledig betegeld.

Details:

- per 1 maart beschikbaar
- volledig gemeubileerd
- minimale huurperiode 12 maanden
- huurprijs 1300 euro excl. gas, water en licht
- exclusief gemeentelijke belastingen
- exclusief tv/internet

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Generalenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart