Appartement huren: niet meer beschikbaar Zeelsterstraat in Eindhoven

  • 46 m2
  • 2 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Omschrijving:

Volledig zelfstandig met buitenberging en dakterras (renovatie in 2006) gestoffeerd appartement gelegen op de 2e etage van een volledig gerenoveerd pand met o.a. voldoende parkeergelegenheid in de straat. Nabij de rondweg, snelweg A2, en alle benodigde winkelfaciliteiten, zoals de Albert Heijn.

Indeling:
Centrale entree met meterkasten en trapopgang. 2e Etage: Woonkamer (ca. 22 m²) voorzien van een vinylvloer, (houtstructuur) open moderne keuken voorzien van een afzuigkap, koelkast met vriesvak en gaskookplaat. Aansluitend een riant dakterras van ca.6 m2. Aparte slaapkamer voorzien van vloerbedekking met een afmeting van ca. 12 m². De slaapkamer biedt toegang tot een fraaie badkamer afmeting van ca. 4,7 m² met een douche, wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine en wasdroger en is voorzien van mechanische ventilatie.

Algemeen:
Alle vloeren zijn geluid- en brandwerend uitgevoerd en de plafonds zijn zwevend uitgevoerd en voorzien van fijn schuurwerk. Vanuit de woonkamer is een ruime vliering bereikbaar (vlizotrap). Eigen brievenbus en huisnummer. Er is een intercom installatie in de woonkamer. Woon- en slaapkamer hebben tv aansluiting. Het appartement heeft een eigen combiketel. Er is een eigen buitenberging 4,5 m².

Algemeen:

- Minimale huurperiode van 12 maanden
- Beschikbaar per direct
- Huurprijs 1050,- euro pm (plus excl. gas, water en licht (verwachting 75 euro pm)
- Waarborgsom 1,5 maand huur

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Het Ven
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart