Appartement huren: niet meer beschikbaar Kerstrooslaan in Eindhoven

  • 66 m2
  • 2 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

GESTOFFEERD 2-K APPARTEMENT, EINDHOVEN (STRATUM)

Orentus brengt u graag dit gezellige 2-kamer appartement onder de aandacht. Dit appartement is in 2014 volledig gerenoveerd. Zeker de moeite van een bezichtiging waard!

De huurprijs is exclusief g/w/l en de gemeentelijke belastingen. Hiervoor wordt maandelijks €150,00 in rekening gebracht. De voorkeur gaat uit naar een alleenstaande kandidaat.

Het appartement is gelegen in de goed bekend staande wijk De Roosten. Op loopafstand bevindt zich een klein winkelcentrum met onder andere een Albert Heijn. Het centrum van Eindhoven bereikt u binnen 10 minuten op de fiets. Voor de deur is een bushalte. De belangrijkste uitvalswegen (A2 en A67) bereikt u per auto in drie minuten.

Voor meer informatie of een bezichtiging nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur. Bel 040 - 84 86 756 of b.g.g. 06 - 52 54 76 16 en vraag naar Jeroen.

INDELING

Het appartement is gelegen op de tweede etage van een hoekhuis. Via een voordeur die gedeeld wordt met de bewoner van de eerste etage bereikt u via twee trappen de tweede etage. De deur die toegang biedt tot uw appartement is gelegen op de eerste etage. Direct achter de deur vindt u de garderobe. Via een met vloerbedekking beklede trap bereikt u de overloop op de tweede etage die toegang biedt aan de woonkamer, de slaapkamer, de keuken en de badkamer.

Woonkamer:
Oppervlakte: 20 m2 en voorzien van een moderne laminaatvloer. Rondom ramen en daardoor veel lichtinval.

Slaapkamer:
Oppervlakte: 20 m2 en voorzien van laminaatvloer.

Keuken:
Oppervlakte ca. 13 m2 en voorzien van een moderne zwarte tegelvloer. Inrichting: 4-persoons eethoek, modern keukenblok met kunststof aanrechtblad en voorzien van rvs spoelbak, 4-pits gastoestel met afzuigkap, magnetron en koelkast.

Badkamer:
Oppervlakte ca. 13 m2 en volledig betegeld. Inrichting: staand closet, inloopdouche, wasmachine en wasdroger. Modern badkamermeubel met wasbak en grote spiegel.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Kerstroosplein
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart