Appartement huren: niet meer beschikbaar De Greide in Eindhoven

  • 116 m2
  • 4 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Op een aantrekkelijke woonlocatie bevindt zich dit ruime, eigentijdse 3-kamer-portiekappartement met een loggia op de zonzijde, gelegen op de per trap en lift bereikbare 3e verdieping van het complex “De Greide”, met een eigen berging op de 1e verdieping, een centrale inpandige fietsenstalling op de begane grond en een groot parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid voor het complex, alsmede een riant gezamenlijk dakterras op de 15e etage, van waaraf u een schitterend uitzicht over Eindhoven e.o. heeft.

Dit appartementencomplex is gelegen in de wijk ‘Kronehoef’ (stadsdeel Woensel), op een centrale locatie, op korte (fiets)afstand van de binnenstad van Eindhoven met al haar voorzieningen, de NS stations (Eindhoven & Strijp-S/Beukenlaan), het gezellige Strijp-S, de TU/e en Fontys Hogescholen, het MMC- en Catharina ziekenhuis en Winkelcentrum Woensel XL en slechts 1 verkeerslicht verwijderd van de ring en op slechts 5 autominuten van de belangrijke uitvalswegen.
Tevens bevinden zich op ‘steenworp-afstand’ de bushaltes en loopt u binnen een paar minuten naar het gezellige winkelgebied aan de Kruisstraat/Woenselse Markt met de winkels voor de dagelijkse boodschappen, de zaterdagse weekmarkt en diverse horecagelegenheden.

INDELING:

BEGANE GROND:
Via de overdekte en verlichte entree, met fietsenrekken en het beltableau met videofoon, betreedt u middels de automatische deuren het centrale portiek van het complex, welke is voorzien van een tegelvloer, de postkasten en een 2e beltableau met videofoon, alsmede de automatische toegangsdeuren tot de centrale fietsenstalling en de centrale hal van het complex.

De centrale fietsenstalling, waarin zich tevens een oud papier container bevindt, heeft eveneens een automatische deur vanaf/naar buiten.

In de centrale hal, met eveneens een tegelvloer, bevinden zich 2 (in 2014) vernieuwde liften en de toegang tot de tussenhal met achter-/vluchtdeur en de toegang tot het centrale trappenhuis.

Het centrale portiek en de hal zijn beiden beveiligd middels camerabewaking en een extra nachtbeveiliging.

3e VERDIEPING:
Via het centrale portiek op deze etage, van waaruit 6 appartementen bereikbaar zijn en welke is voorzien van vloerbedekking, automatische verlichting (met bewegingsmelder) en de individuele meterkast (met 7 groepen en 1 aardlekschakelaar en een ‘slimme’ elektra- en gasmeter), heeft u toegang tot het appartement.

INDELING APPARTEMENT:
Middels de houten voordeur met spionoog betreedt u de vestibule van deze woning, met garderoberuimte en de doorgangen naar de 2e slaapkamer en de hal, welke is voorzien van vloerbedekking (welke is doorgelegd in de hal, slaapkamers, eet- en woonkamer).

De 2e slaapkamer aan de voorzijde van het complex is ca. 11 m² groot.

In de hal bevindt zich de in juni 2019 geplaatste videofooninstallatie, alsmede de toegang tot de was-/bergruimte en badkamer en de open doorgangen naar de hoofdslaapkamer en het woongedeelte (van ca. 49 m²) met de eetkamer, woon-/zitkamer en keuken.

De vloer was-/bergruimte wordt betegeld, rondom gedeeltelijk betegelde wanden en de aansluitmogelijkheid voor de wasapparatuur, alsmede de centrale mechanische afzuiging.

De badkamer is compleet gerenoveerd (waarbij de voormalige toiletruimte is geïntegreerd), grotendeels luxe betegeld en voorzien van een verlaagd plafond met indirecte verlichting.
In deze badkamer bevindt zich nu een inloopdouche met RVS douchegoot en een regen- en handdouche met thermostaatkraan, een brede ‘Roca’ wastafel met een éénhendel-designmengkraan in een badmeubel met 2 onderladen en een middels een doorlopend muurtje afgeschermd ‘Roca’ wandcloset met een ingebouwd ‘Geberit’ spoelreservoir. Deze badkamer wordt geventileerd d.m.v. de centrale mechanische afzuiging.

De grote, open hoofdslaapkamer (van ca. 17½ m²) aan de voorzijde van het complex is voorzien van 2 wandlicht/-elektrapunten en een dichtgemaakt zijgevelraam aan de loggia-zijde.

De open eetkamer (van ca. 20 m²) is eveneens voorzien van 2 wandlicht/-elektrapunten, diverse stopcontacten en een aluminium schuifpui met een hordeur naar de loggia aan de voorzijde.

De loggia (van ca. 6 m²) is gelegen op de zonzijde (Zuid) en voorzien van een stopcontact en (oude) knikarm-zonneluifel.

De ruime, open woon-/zitkamerkamer (van ca. 28 m²) is ook voorzien van 2 wandlicht/-elektrapunten en diverse stopcontacten, een CAI- en telefoonaansluiting en een elektrisch bedienbaar zonnescreen.

De semi-open keuken (van ca. 11 m²), met een raam in de zijgevel, een laminaatvloer en een gedeeltelijk betegelde wand, is voorzien van een moderne, rechte “Van Ham” keukeninstallatie met onder- en bovenkasten en laden, t.l.-koofverlichting, granieten aanrecht-/werkbladen, een RVS spoelbak met groentebakje en éénhendelmengkraan, een 4-pits gaskookplaat, een vlakschermafzuigkap met halogeen verlichting, een oven en een (eind 2020 geplaatste) vaatwasser.

ALGEMEEN:
- Het appartement is m.u.v. de wasruimte, badkamer en keuken geheel voorzien van vloerbedekking.
- Alle niet-betegelde binnenwanden en de plafonds zijn afgewerkt met stucwerk (met grotendeels) gipsen sierlijsten.
- Alle ontbrekende binnendeuren en -kozijnen worden terug geplaatst.
- Alle ramen en de schuifpui zijn uitgevoerd in aluminium met enkel glas en diverse ventilatieroosters.
- De verwarming en de warmwatervoorziening geschiedt middels een centrale/algemene voorziening.
- Op de 1e verdieping van het complex bevindt zich een individuele inpandige fietsenberging van ca. 11 m², met elektra en een lichtpunt.
- Op de 15e verdieping bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras met de centrale technische ruimte van het complex en een fraai, weids uitzicht over de stad en de omgeving.

LET OP: aanpassingen nog te verrichten vóór aanvang huur
- De (extra) foto’s van de woonkamer, eetkamer en hoofdslaapkamer met inrichting zijn ‘artist impressions’ om een indruk te geven van hoe deze er ingericht uit zouden kunnen zien.
- Woning ideaal geschikt voor gezin of 2 individuen.
- Mogelijkheid tot creëren van een extra slaapkamer (thans living)
- Geen toestemming voor kamerverhuur.
- Vloer wasruimte wordt betegeld.
- Woning wordt voorzien van moderne verlichting en stoffering.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Kronehoef
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Eigen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Eigen fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Eigen terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional
Tonen op kaart