Appartement huren: niet meer beschikbaar Thijmstraat in Eindhoven

  • 50 m2
  • 2 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

NIEUW TE HUUR IN EINDHOVEN, GESTOFFEERD 2-KAMER APPARTEMENT IN STADSDEEL STRATUM

Orentus verhuurt exclusief dit gestoffeerde 2-kamer appartement. Het appartement is gelegen aan de achterzijde van de woning op de begane grond en volledig voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming. Hierdoor huur je een comfortabele woning met een luxe uitstraling.

Voor meer informatie of een bezichtiging stuurt u bij voorkeur een e-mail naar info@orentus.nl of belt u 040 - 84 86 756 of b.g.g. 06 - 52 54 76 16 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 18.00 uur). Vraag naar Jeroen.

INDELING

Entree via centrale hal. Deze hal deel je met de huurder op de eerste verdieping. Je zelfstandige appartement is uiteraard voorzien van een afsluitbare toegangsdeur.

De woonkamer (L-vorm) is voorzien van een moderne tegelvloer en de wanden zijn voorzien van strak stucwerk. De ramen zijn voorzien van luxaflex. In de woonkamer bevindt zich tevens de moderne inbouwkeuken voorzien van: granieten aanrechtblad, 4-pits gaskookplaat met moderne rvs afzuigkap, rvs spoelbak met mengkraan, combi magnetronoven, en een grote koelkast met vriesvak. Onder het aanrechtblad is de wasmachine geplaatst.

De patio deel je met de huurders aan de voorzijde. Deze is bereikbaar via de woonkamer.

De ruime slaapkamer is groot genoeg voor een 2-persoons ledikant. In de slaapkamer bevindt zich tevens de inloopdouche (voorzien van thermostaatkraan) en een wastafel met spiegel.

Er is een separaat toilet in de 3/4 betegelde toiletruimte die je aan je rechterhand aantreft bij het betreden van het appartement.

BIJZONDERHEDEN

- Netto huurprijs E 995,00
- Voor het verbruik van g/w/l wordt maandelijks een vast voorschot van E 200,00 in rekening gebracht. Voor twee bewoners betaalt u een toeslag van E 50,- per maand.
Daarnaast betaalt u maandelijks € 20,- voor de gemeentelijke lasten.
- Het populaire stadsdeel Stratum dichtbij het Floraplein met aansluiting op de belangrijkste toegangswegen.
- Hightech Campus en centrum op 10 minuten fietsen

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Kruidenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart