Appartement huren: niet meer beschikbaar Paul Scholtenweg in Eindhoven

  • 45 m2
  • 2 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

GESTOFFEERD 2-KAMER APPARTEMENT, EINDHOVEN (STRIJP).

Orentus Vastgoed verhuurd exclusief dit gestoffeerde 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex in de wijk Strijp. Het appartementencomplex ligt aan het Philips van Lennep park in de groene zone van Eindhoven. Het openbaar vervoer brengt u in korte tijd naar Eindhoven Airport of naar het centrum van de stad.

Voor meer informatie of een bezichtiging stuurt u bij voorkeur een e-mail naar info@orentus.nl. Bellen mag natuurlijk ook: +31 (0)40 -84 86 756 of b.g.g. +31 (0)6 52 54 76 16 (maandag - vrijdag van 89.00 - 18.00 uur). Vraag naar Jeroen.

INDELING
Ingang op de begane grond waar zich het bellentableau, de berging en de brievenbussen bevinden.

EERSTE VERDIEPING
Via een trap bereikt u de ingang van het appartement op de eerste verdieping. Het volledige appartement is voorzien van een moderne donkere laminaatvloer met uitzondering van de wasruimte en bakamer die zijn voorzien van een tegelvloer. De moderne inbouwkeuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: combi magnetron-oven, koelkast, vaatwasser. In de badkamer bevindt zich het toilet, douche en een wastafel met spiegel. De wasmachine in de wasruimte is 1 jaar oud en wordt ter overname aangeboden voor € 200,-

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Lievendaal
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart