Appartement huren: niet meer beschikbaar Willem de Bruynstraat in Eindhoven

  • 102 m2
  • 3 kamers
  • 21 Per direct
  • 31 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Een ruim en gemeubileerd 3-k appartement met dakterras nabij het centrum van Eindhoven met energielabel A.

Geniet van het comfort en de luxe van dit gemeubileerde appartement aan de Willem de Bruynstraat 22 te Eindhoven. Dit moderne appartement, gelegen in een portiekflat uit 2003, is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en centrale woongelegenheid. Met een energielabel A en een woonoppervlakte van
102 m² biedt dit appartement alle ruimte en gemak dat u nodig heeft. Daarnaast beschikt u over een heerlijk dakterras en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Lees verder voor meer informatie over deze unieke woning.

De ligging van dit appartement is ideaal. Gelegen in nabij het bruisende centrum van Eindhoven met talloze winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden binnen handbereik. Tevens is er een goede verbinding met het openbaar vervoer, waardoor je gemakkelijk de stad kunt verkennen of naar je werk kunt reizen. Daarnaast zijn er diverse groene parken in de buurt waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Mensfort
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart