Appartement huren: niet meer beschikbaar Tongelresestraat in Eindhoven

  • 55 m2
  • 3 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Dit 3-kamer appartement op de begane grond aan de Tongelresestraat biedt een comfortabele en praktische leefruimte. Met een woonoppervlakte van 55 m2 is het appartement uitnodigend en gezellig.

De locatie van deze woning is bijzonder gunstig, met uitstekende bereikbaarheid en een scala aan voorzieningen in de directe omgeving. Gelegen op fietsafstand van het bruisende centrum van Eindhoven, profiteert u van alle stedelijke geneugten binnen handbereik. Een korte wandeling brengt u naar een nabijgelegen supermarkt, waardoor de dagelijkse boodschappen een fluitje van een cent worden.

Voor degenen die vaak de weg op gaan, is de nabijheid van de dichtstbijzijnde uitvalsweg een waardevolle troef. Slechts 7 minuten rijden en u bevindt zich op een belangrijke verbindingsroute die gemakkelijke toegang biedt tot verschillende bestemmingen.

Het appartement verwelkomt u met een ruime entreehal die toegang biedt tot verschillende functionele ruimtes. Direct aan uw linkerhand vindt u een netjes ingericht toilet en een handige voorraadkast, ideaal voor het opbergen van benodigdheden. De woonkamer, doordrenkt met natuurlijk licht, is een uitnodigende ruimte voor ontspanning en samenzijn.

Open keuken uitgerust met een gaskookplaat. Badkamer, met een douche en wastafel.

Achterzijde woning vindt u de eerste slaapkamer/kastenkamer/kantoor. Naast deze slaapkamer bevindt zich een 2e ruime slaapkamer, deze biedt ruimte voor een 2-persoonsbed en een ruime kast. Via de 2e slaapkamer heb je toegang tot de ruime tuin met 2 bergingen en een achterom.

Details:
- per 1 Sept 2023 bereikbaar
- huurprijs incl. servicekosten Euro 1250,-
- voorschot gas, water en licht Euro 150,- pm. voor een 1-persoons huishouden
- voorschot gas, water en licht Euro 175,- pm. voor een 2-persoons huishouden

.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Muschberg, Geestenberg
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart