Sjeng zoekt een Kamer / Huurwoning / Appartement in Eindhoven

Sjeng zoekt: Een Kamer / Huurwoning / Appartement in Eindhoven

  • Kamer / Huurwoning / Appartement
  • Min. 10 m2
  • Man
  • 14 Per direct

Beste Verhuurder,

In verband met een plotselinge overplaatsing per uiterlijk 01-03-2017 vanuit mijn werkgever ‘Shurgard’ vanuit Amsterdam naar Eindhoven, richt ik mij tot u als verhuurder van het door u beschikbaar gestelde huurobject.

Ter verduidelijking zal ik mij kort beschrijven, zodat u weet wie ik als geïnteresseerde hurende kandidaat ben:

Ik ben Sjeng van den Boorn (Nederlander en geboren in Maastricht) en ben op dit moment 30 jaar oud. Ik ben sinds 22-05-2015 werkzaam als vestigingsmanager bij Shurgard Opslagruimten en werk hier fulltime op basis van een 40 uur contract per week. Ik werk verdeelt over een week 40 uur en heb per maand een andere vaste dag in de week vrij.

Doordat ik al langere tijd werkzaam ben bij dezelfde werkgever kan ik een structurele en zekere huurbetaling aan u garanderen. Desgewenst kan ik een werkgeversverklaring bezorgen aan uw adres. Deze is binnen zeer korte tijd opvraagbaar bij de HR afdeling van mijn werkgever.

Verder wens ik mede te delen dat ik niet bekend sta als wanbetaler dan wel een persoon die het nalaat zijn facturen tijdig te betalen. Elke 27e van de maand worden maximaal alle toegezonden facturen door mij administratief afgehandeld.

Ik ben op zoek naar een stekje om rustig bij thuis te komen en waar ik een rustig en gedegen en vertrouwelijk leven erop na kan houden. Ik eis niet veel en er zal vanuit mijn persoon geen last te ervaren zijn, daar ik een rustig ingesteld persoon ben. De contractduur zou ik vanwege stabiliteit graag voor langere tijd / minimaal 1 jaar willen vastleggen. Bent u van plan het door u aangeboden object voor kortere duur of kortere perioden ter beschikking te stellen, dan ben ik voor u niet de juiste kandidaat.

Ik beschik over een maandelijks basissalaris van E1884,- per maand, dit is exclusief te vergoeden reiskosten en maandelijks te betalen bonus-uitbetalingen.

Als u behoefte heeft aan de salarisstroken van een bepaalde afgelopen periode dan zijn deze altijd direct bij aangaan huurcontract ter beschikking voor inzage.

Hopende iets van u te vernemen en verzoekend bij vragen contact met mij op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Sjeng van den Boorn

0611865937

sjengvandenboornacer@outlook.com

Algemene informatie: Sjeng
  Man, 37 jaar