Mehrdad zoekt een Kamer / Huurwoning / Appartement in Eindhoven

Mehrdad zoekt: Een Kamer / Huurwoning / Appartement in Eindhoven

  • Kamer / Huurwoning / Appartement
  • Min. 8 m2
  • Man
  • 27 Per direct

Geachte heer/mevrouw,

Mijn naam is Mehrdad, ik ben een 23-jarige student die vanaf september begint met de HBO-opleiding Elektrotechniek in Eindhoven. Ik ben op zoek naar een geschikte woonruimte en ben flexibel in de locatie van de kamer, omdat ik beschik over een auto en een studenten-OV. Dit maakt het voor mij mogelijk om zonder problemen te reizen, zelfs als de kamer zich niet direct in Eindhoven bevindt.

De ideale kamer bevindt zich in de buurt van de universiteit en heeft een huurprijs tussen de €300-€600 all-inclusive. Ik sta open voor verschillende woonmogelijkheden en ben bereid een accommodatie te delen met een andere student. Ik hecht waarde aan een goede studeeromgeving en wil graag een plek vinden waar ik me kan concentreren op mijn academische doelen.

Naast mijn studie ben ik een verantwoordelijke en georganiseerde huurder die respect heeft voor medebewoners en de woonruimte. Ik geloof dat een goede communicatie en een prettige sfeer bijdragen aan een aangename woonsituatie voor iedereen.

U kunt me telefonisch bereiken op 0636458017. Ik kijk uit naar uw reactie en hoop binnenkort mijn toekomstige woonruimte te vinden.

Met vriendelijke groet,

Mehrdad

Algemene informatie: Mehrdad
  Man, 24 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Elektrotechniek Engineering (HBO)