Appartement huren: niet meer beschikbaar Klipperstraat in Eindhoven

  • 35 m2
  • 2 kamers
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Te huur een goed onderhouden en sfeervol 2-kamerappartement. Het appartement is nabij het centrum van Eindhoven gelegen en heeft een groot balkon aan de achterzijde.

Dit 2k.-appartement beschikt over een grote woonkamer met open keuken, separate slaapkamer en badkamer met ligbad, vaste wastafel en toilet. Via de badkamer heeft u toegang tot het grote balkon aan de achterzijde. Het geheel maakt een zeer verzorgde indruk en is daarom direct te betrekken.
De woning heeft een Ziggo kabel-TV aansluiting, HR-CV en een berging op de begane grond. In deze berging kan de fiets gestald worden.

In de buurt van de woning, zijn op korte loopafstand voldoende (winkel)voorzieningen, zoals winkels en supermarkten. De afstand van het centrum van Eindhoven: te auto: 5 min, te fiets: 10 min, te voet: 15 min.

Aan de straatkant van de woning zijn voldoende vrije parkeerplaatsen beschikbaar.De woning ligt in een gezellige Strijpse buurt binnen de rondweg.

Vaste huurprijs per maand € 609,- excl. service kosten en exclusief gas, water en lichtvoorschot. Service kosten + voorschot energie plus Ziggo kabel-TV aansluiting bedraagt momenteel € 141,- per maand. Totale huurprijs bedraagt dan € 750,--

Deze woonruimte is bestemd  voor 1 jongere persoon in een werkende situatie met een solide arbeidscontract en goed salaris.
Uw reactie bij voorkeur per e-mail met vermelding van uw telefoonnummer.
Aanvullende info over uzelf en uw werk wordt zeer op prijs gesteld.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Schouwbroek
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Gedeelde voordeur
Wifi
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Eigen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Eigen terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 23
Maximum leeftijd: 40
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional
Tonen op kaart