Appartement huren: niet meer beschikbaar Wattstraat in Eindhoven

  • 40 m2
  • 2 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

SFEERVOL 2-KAMER APPARTEMENT BIJ CENTRUM

Orentus biedt exclusief dit zeer betaalbare 2-kamer appartement aan nabij het centrum. Het sfeervolle appertement is gelegen op de eerste etage van een vooroorlogs rijtjeshuis en is uitermate geschikt voor een werkend stelletje of alleenstaande. Fontys Hogescholen, TU/e, Philips Nederland en Philips complex S. zijn allen in de directe nabijheid. Eindhoven Airport en het Flight Forum zijn op ca. 10 minuten reistijd gelegen.

De maandelijkse energiekosten bedragen E 150,00 per maand. Voor meer informatie of een bezichtiging stuurt u een e-mail naar info@orentus.nl of belt u 040 - 84 86 756 of b.g.g. 06 - 52 54 76 16 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 18.00 uur). Vraag naar Jeroen.

Entree:
Toegang via gezamenlijke voordeur die ook door de overige drie bewoners van het woonhuis wordt gebruikt. Via een trap bereikt u de eerste etage. Een afsluitbare deur biedt toegang tot uw appartement.

Woonkamer:
Lichte woonkamer voorzien van moderne laminaatvloer. Opvallend detail zijn de glas in lood ramen die zorgen voor veel lichtinval. De muren zijn vlak gestucked en één muur is voorzien van een trendy behang.

Keuken:
Moderne inbouwkeuken voorzien van laminaatvloer. Inrichting: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, rvs spoelbak en koelkastje. In de keuken vindt u ook de aansluiting voor de wasmachine terug.

Slaapkamer:
Lichte slaapkamer voorzien van laminaatvloer. De muren zijn strak afgewerkt en één muur is voorzien van trendy behang.

Badkamer:
Volledig betegelde en praktisch ingerichte badkamer voorzien van douchecabine met thermostaatkraan, wastafel en toilet.

Nabij het centrum|Nabij TUE en Fontys|Nabij uitvalswegen

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Woensel-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart